<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1935405529937573&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

OptinPay Checkout

Med OptinPay Checkout setter vi standarden for hvordan betalinger skjer i dag – og i fremtiden. Vi hjelper deg med en kundevennlig checkout tilpasset din merkevare, logo og identitet.

checkoutoptinPay

Hvordan virker det?

Med checkout løsningen til OptinPay kan du tilby dine kunder en moderne og kundevennlig checkout-løsning. OptinPay sitt API gjør det mulig for en rask og enkel integrasjon med din e-commerce løsning.

 

 

White Label

 Vi står sterkt på at det er partnerne våre som eier kundene og salgsprosessen.

Betaling på kundens premisser

Vi har skapt en kontaktløs betalingsløsning under produktnavnet OptinPay. Dette er en av markedets mest fleksible plattformer som kan kobles på alle former for transaksjoner og betalingsløsninger.

Fleksibelt API

OptinPay sitt API gjør det mulig for en rask og enkel integrasjon med Merchant .

iPhone 11 (x2)

Trygg partner

Optin Bank ble etablert i 2017 og åpnet dørene for det norske markedet i mars 2018. Vi har konsesjon fra Finanstilsynet og er medlem av Bankenes Sikringsfond og FINFO (Finansieringsselskapenes Forening).

Kjente betalingsalternativer

Løsningen gir dine kunder mulighet til å betale med faktura, utsatt betaling, delbetaling, kort og VIPPS. OptinPay kan håndtere både nasjonale og internasjonale betalingstransaksjoner.

White label løsning

Vi vet at en god kundereise er viktig. Derfor er vårt  produkt white label, som vil si at løsningen tilbys med partnerens egen merkevare. Vi står sterkt på at det er partnerne våre som eier kundene og salgsprosessen. OptinPay gir oss anledning til å hekte oss på de fleste betalingsprosesser, alt etter hva du ønsker.

Lyst til å teste?

Vi setter opp et uforplikende demo-side for din e-commerce løsning