<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1935405529937573&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Utsatt Faktura

Lyst til å få betalt raskere og samtidig gi dine kunder en sømløs og god kundeopplevelse? Fyll ut skjemaet eller ta kontakt med oss idag! 

Du får betalt raskere

Med Utsatt Faktura som betalingsalternativ trenger du ikke lenger vente på kunder som ikke betaler i tide. Med Utsatt Faktura får du umiddelbart betalt av oss, og vi tar jobben med å kreve inn beløpet fra kunden i etterkant. Vi tar også på oss all risiko knyttet til svindel og kreditt, noe som vil redusere din kredittrisiko betydelig. 

 

Kunden får en god opplevelse

Utsatt Faktura har også vist seg å være en vinner hos de som sitter med regningen. Kundene dine liker fleksible måter å gjøre opp for seg på. De færreste er i den situasjonen at de ikke ønsker å betale for produkter og tjenester de benytter seg av. Uforutsette ting kan likevel skje, og Utsatt Faktura kan være akkurat det som gjør at kundene dine gjennomfører kjøp, eller benytter seg av flere tjenester når de først handler hos deg. Det kan være akkurat det alternativet de er ute etter for å få gjort opp for seg.

Fyll ut skjemaet, så tar vi kontakt med deg

Ta kontakt i dag!

Slik fungerer det

Det nye betalingsalternativet vil være godt synlig på dine fakturaer. 

 

utsatt-faktura